Logo Phishing Veilig

Veelgestelde vragen
FAQ

Hier vind je een selectie aan veelgestelde vragen en antwoorden over phishing en hoe er mee om te gaan.

Na een eerste kennismaking inventariseren we de zwakke punten in jouw organisatie. Vervolgens wordt afgesproken welk servicelevel we bieden en geven we uitleg over het dashboard en de werking van het systeem.

Phishing Veilig is volledig toegespitst op jouw organisatie. Al naar gelang het aantal gebruikers en het gekozen servicelevel wordt een passend prijsniveau afgesproken. Dit kan al vanaf € 22,- per account per jaar. Een peulenschil in vergelijking tot de mogelijke schade als gevolg van phishing. Offerte aanvragen voor je organisatie? Stuur ons een email.

Er zijn vele vormen van phishing. Elk met zijn eigen risico’s. Soms gaat het om bankgegevens of in andere gevallen gaat het juist om het verkrijgen van gevoelige informatie, persoonsgegevens of bedrijfsgeheimen. Een phishingaanval kan ook een eerste stap zijn naar een complexere hackpoging waarbij kwaadwillenden toegang kunnen krijgen tot je systemen, met alle gevolgen van dien.

Het is vaak moeilijk een phishing e-mail te onderscheiden van een echte e-mail. Toch zijn er kenmerken waaraan je een phishing e-mail kan herkennen. Phishing Veilig traint jou en je medewerkers om opgewassen te zijn tegen dergelijke e-mails.

Neem allereerst contact op met de Fraudehelpdesk. Waarschuw ook de organisatie uit wiens naam de frauduleuze mail is verzonden. Uiteraard is het nu van belang om alle systemen te checken op mogelijke data-lekken, virussen en malware. Phishing Veilig kan je helpen met een incident response plan. Neem contact met ons op.

Veelgestelde vragen en antwoorden over Phishing en Phishing Veilig

Word ook

PHISHING VEILIG

Vele organisaties bouwen al op onze aanpak. Wil je ook beter opgewassen zijn tegen alsmaar vernuftiger cybercriminelen? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend consult.

Phishing Veilig is een initiatief van:

Boterbloemweg 39
2403 TR Alphen aan den Rijn

Tel: 088 007 2000
Email: info@phishingveilig.nl

Privacy verklaring / AV

Deze website gebruikt alleen functionele cookies.

© 2023 Alle rechten voorbehouden